Schoonheidssalon Livien

Wat is een wimper lift?

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Wimperlifting is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan.

De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Weinig onderhoud & geen (chemische) middelen. 

Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen van wimperlifting?

Hoe werkt wimperlifting?

Je komt zonder  oog make-up naar de salon. Ik begin de behandeling met een goede reiniging van de wimpers. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof.

Er worden siliconen pads op je oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L – De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd

Vervolgens breng ik permanent vloeistof aan, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren

Hierna volgt een wimper fixeergel. Dit blijft ook 10 tot 15 minuten zitten

Indien gewenst kan ik de wimpers ook direct verven.

Uw wimpers zijn mooi gelift. Het resultaat is  gedurende 6 tot 8 weken zichtbaar.

Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers Lift, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden,

Verzorging na een wimperlift

Kan iedereen een wimperlift ondergaan?

Veiligheid staat bij mij voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen

  • Alopecia of chemotherapie
  • Conjunctivitis (pus, rode ogen)
  • Overgevoeligheid voor peroxide


LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan , gelukkig is dit heel zeldzaam, maar de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien ik dit ook niet van te voren kan weten. In het geval van een allergische reactie is het advies direct contact op te nemen met de huisarts.

Verschil tussen wimperlifting & een wimperpermanent?

Het verschil tussen een Lash Lift en wimperpermanent is dat bij een wimperpermanent de wimpers worden gekruld. Bij een Lash Lift worden de wimpers echt gelift, waardoor ze vanuit de aanzet meer omhoog gaan staan.

Dit geeft  een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. Een Lash Lift kan om de 8 weken worden toegepast.

Heeft u vragen over de wimperlift?

Neem dan even contact met me op