Schoonheidssalon Livien

Wat is een energetische facelift?

Deze behandeling verjongt en laat je cellen van binnenuit stralen.Tijdens de Energetische Facelift het gezicht, het hoofd, de borst als het gehele lichaam ontladen worden van alle stress, gevoelens, emoties & gedachten. Alle oordelen welke we ooit hebben aangenomen en vastgezet in ons systeem over leeftijd, ouderdom, veroudering, rimpels, lijntjes worden uitgeschakeld.

Deze super zachte behandeling wordt toegepast op je gezicht, het bovenste deel van je borst en je nek, maar zal het gehele lichaam beïnvloeden.

De invloed van de zwaartekracht, de oorzaak van alle verzakkingen, wordt opgeheven. De huid verjongt en verstrakt. We noemen het een Facelift, terwijl het meer een Body Lift is. De energie wordt aangemoedigd terug te stromen in opwaartse richting. Vanuit de voeten, door het gehele lichaam, tot je kruin. Energie in beweging verjongt niet alleenhet gezicht, maar het hele lichaam, zodat verouderingsverschijnselen kunnen verdwijnen. 

De Energetische Facelift van Access heeft een niet te onderschatten helende werking.

Het is een simpel en dynamisch hands-on-bodyprocess dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert, terwijl het je lichaam ontdoet van de tekenen van veroudering. Zowel op het gezicht als op het gehele lichaam. 

De Energetische Facelift van Access, is een heerlijke ontspannende en verzorgende hands-on behandeling. Tijdens de behandeling laten we 29 Access lichaamsprocessen lopen die er allen op gericht zijn om de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress te helen.

Wat doet dit proces?

Door de Energetische Facelift meermaals toe te passen krijg je een natuurlijke, energieke en vreugdevolle uitstraling (wat niet verkregen wordt met Botox). Uit ervaring van Access blijkt dat wanneer de Energetische Facelift op regelmatige basis (minimum 20 x)  toegepast wordt, blijvende resultaten verkregen worden.

Na een ingreep van cosmetische chirurgie, zal de Energetische Facelift ervoor zorgen dat het algemeen herstel, de heling van de ingreep, alsook het vervagen van de littekenvorming sneller verloopt.

Heeft u vragen over de energetische facelift?

Neem dan even contact met me op