Schoonheidssalon Livien

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd.. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en versteviging. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage. Zit het bindweefsel erg vast dan kan de behandeling soms op bepaalde plekken gevoelig zijn.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld . Dit zijn meestal zes tot twaalf behandelingen. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage. Gedurende een aantal weken zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

De gelaat- hals en decolleté Bindweefselmassage in een volledige behandeling waarbij de eerst huid voorbereid en aan het einde gekalmeerd word. 

Wilt u een korte behandeling met snel resultaat dan kunt u voor de 30min Bindweefselmassage gelaat kiezen. 


Ik mag u geen 100% garantie garanderen, omdat de behandel resultaten ook afhankelijk zijn van uw leefstijl, invloeden van buitenaf, gezondheid, en de zon.

Ook kunnen medicijnen,stress en bepaalde ziektes van invloed zijn op het te behalen resultaat.  Dit kan er ook voor zorgen dat u misschien helemaal geen bindweefsel behandeling mag ondergaan.

Vandaar dat ik voor elke bindweefselbehandeling/kuur een intake & huid-analyse zal doen. Het is van belang dat u alle vragen naar waarheid beantwoordt.

Heeft u vragen over bindweefselmassages?

Neem dan even contact met me op